حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم شریف شهرستان فلاورجان و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با جمعی از مردم محله اشترجان شهر ایمانشهر جهت بررسی مشکلات این محله ، دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار ، چند تن از اهالی محله اشترجان به نمایندگی از مردم این محله برخی از مشکلات و معضلات این شهر را بیان کردند که مهم ترینشان جدایی محله های اشترجان و مینادشت از یکدیگر بود.
حجت الاسلام موسوی لارگانی پس از استماع این مشکلات ، درخصوص جدایی این دو محله گفت: مقدمات کار در وزارت کشور انجام شده و کمیسیون فنی هم آن را تایید کرده است؛ در سال گذشته برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی افراد و عدم ربط دادن پیگیری ها و اقدامات صورت گرفته به انتخابات مجلس شورای اسلامی ، این اقدامات اطلاع رسانی نشد ولی طبق اعلام استانداری اصفهان ، بنا بر تقسیمات جدید کشوری محله های مینادشت و اشترجان از یکدیگر جدا شده اند و به زودی به دو شهر مستقل تبدیل خواهند شد.
نماینده فلاورجان درخصوص شهر شدن روستاهای طاد ، ونهر و بوستان نیز افزود: طبق تقسیمات جدید کشوری در شهرستان فلاورجان ، روستاهای طاد و ونهر به یک شهر ، روستای بوستان به شهر دیگر و دو محله مینادشت و اشترجان نیز به دو شهر جدید تبدیل خواهند شد.
وی در خصوص آخرین وضعیت شهر ایمانشهر ادامه داد: طبق مکاتبات انجام شده با وزارت کشور که تمامی اسناد و دستورات لازم موجود است ، تمامی روند قانونی جدایی این دو محله انجام شده و تنها منتظر تصویب در هیئت دولت و ابلاغ به استانداری اصفهان هستیم ؛ ولی دلیل این عدم بررسی مشخص نیست اما به طور جد پیگیر تقسیمات جدید کشوری در شهرستان فلاورجان خواهم بود تا ان شاء الله پیش از انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده ، تقسیمات انجام شده باشد.